2011.05.30

Det råder svett och trötthet här.
Svett för att det är otroligt varmt. Idag var det cirkus 33 grader ute.
När det är så varmt och soligt väder ska man ju vara ute och steka, och inte inne och blogga.
Trött är jag för att jag inte sovit kapp förlorad sömn från helgen än. Trötthet gör mig inte bloggmotiverad.
Nu ska jag trots allt ta mig tid att återberätta helgen som spenderades i den stora staden, trots att jag är den tröttaste av de tröttaste. Vad gör man inte för sina fans liksom?

Tidigt i lördags morse åkte åtta glada tjejer från Philadelphias utkant till New York City. Vi checkade in på Carter hotel, det mycket centrala hotellet som aldrig sviker. Rummen vi fick var faktiskt mindre ofräscha än vi förväntat oss.

I samlad trupp begav vi oss till Central park, där en del andra svenska tjejer från höger och vänster anslöt sig till gruppen. Helt plötsligt var vi fjorton stycken. Vi låg där i parken i ett par timmar och pratade, åt glass, hjulade och spanade in skyskrapor på lite mer behagligt avstånd. Därifrån kan man göra det utan att få nackspärr. Fram mot kvällen knatade vi tillbaka till hotellet för att fixa oss.

När alla var snygga begav vi oss till Hard rock café där vi avnjöt en god middag och passade på att fira tvillingarna Julia och Isa som fyllt 21. Kvällen fortsatte med förfest hos lille Matt i en liten lägenhet och utgång. Sinnes plockepinnes vad kul det var! Vi dansade hela natten. När alla fötter var trötta grabade vi en cab (jag var tvungen att skriva så coolt) som tog oss till Times square där vi träffade tre intressanta hiphopkillar. Först ville de bara sälja sin skiva, men det slutade med att vi fick dem att sjunga svenska låtar. En mörkhyad rappande David som ville att jag skulle kalla honom niggah (det är nog det fulaste ordet i det amerikanska språket, enligt amerikanerna) erbjöd mig äktenskap för att jag skulle få visum för alltid. Jag funderar allt lite på det...

Vi kom i säng väldigt sent men stod ändå på benen i skaplig tid på söndag morgon. Vi köpte med oss frukost från Starbucks som vi slukade sittandes i solen i central park. När vi var mätta och belåtna tog vi en taxi ner till Greenwich Village där en svensk godisbutik med namnet "sockerbit" har slagit upp portarna. För en gångs skull var jag inte alls godissugen, men jag spenderade svinmycket pengar på dyrt godis för sakens skull. Hmm.. Vi promenixade runt ett bra tag och på sena eftermiddagen köpte vi med oss mat och tog bussen hem.

Mycket bra helg i världens bästa stad (det vet jag eftersom jag har varit i alla världens städer) med bästa sällskapet! Så! nu var det blogginlägget avklarat, får jag sova nu?

Jag förstår att ni inte kan få nog av mina små filmklipp som dyker upp då och då, så här kommer ett till!



2011.05.27

Emelie är här!

Emelie är en svensk tjej som jag träffades på Arlanda och var sedan på Au pair-skolan tillsammans.
Hon är numera Au pair i Minnesota, men den här helgen har jag fått äran att ha henne här på östkusten!

Vi har spenderat större delen av dagen inne i Philadelphia.
Jag tog på mig rollen som Phillydilly-guide (vilket jag tyvärr inte var världsbäst på),
och ledde nykomlingen till Philadelphia's magic garden på South street, Love park och Rocky steps med den fina utsikten.

På trappan hittade vi en dam som studerade på konstfack och jobbade på Gustavsbergsfabriken år 1974. Hon ursäktade sin dåliga svenska flera gånger, men jag tyckte hon var grym. Hon bodde bara där i ett år och pratade mycket bättre än en del som bott i Sverige i tio år! Det var nästan 40 år sedan dessutom. Om två veckor ska hon på semester till Sverige igen, första gången sedan dess, och hon ville veta vad hon inte fick missa i Stockholm. Öh, jag kom typ inte på en enda sak. Men sen är jag ju Phillidillyguide och inte Stockholmsguide också.


2011.05.26

Godmorgon världen, vilken underbar dag!

Även igår bjöds på bra väder, 30 grader och sol. Jag spenderade några timmar hemma hos Emilia. Vi solade och badade i hennes pool. Helt okej liksom. När vi var och doppade oss passade Justice, den inte alltför folkkära hunden, på att ta mina solglasögon och halvt äta upp dem. Jävla hund.


På eftermiddagen var det dans och sådana grejer. På vägen hem stannade vi på ett glasställe, möms! När vi kom hem spelade vi spel och åt middag. När mina värdföräldrar kom hem smet jag upp på mitt rum. Precis när jag öppnat mitt fönster lät det som om det var värsta skottlossningen alldeles bakom vårt hus. Pang pang pang lät det i ungefär tio sekunder. Sen blev det strömavbrott. Ett träd hade bestämt sig för att falla över elledningen tjugo meter från vårt hus. I tolv timmar var det strömavbrott. 30 grader i huset utan aircondition = varmt = sömnproblem = trött Hanna.


Där någonstans mellan hundar, glassar, sömnlöshet och explosioner hann jag även klämma in lite Starbuckshäng med Josefin. Det var på kvällen, vi satt utomhus i bara shorts och linne till elva på kvällen, yep yep! Det ska fortsätta vara runt 30 grader den kommande veckan! Me like!


2011.05.23

Hallå där köp blåbär!
Ida har jag varit ledig. Alltså jag får en dag ledigt så ofta så jag knappt uppskattar det längre.
Jag blir liksom bortskämd. Den här veckan är jag ledig fredag, lördag, söndag, måndag också.
Jag blir nästan irriterad för att jag får lika mycket betalt som de som jobbar 45 timmar i veckan.
Konstigt, konstigt.

På kvällen hängde jag på Starbucks med Josefin. Hon har haft besök och varit på annan ort senaste veckan, så det fanns en del att prata om. Mitt i snicksnacket stannade en okänd tjej vid vårt bord och utbrast: "Pratar ni svenska?!".
Sveriges folkmängd är ynka 9 428 054 (enligt wikipedia som aldrig har fel), ändå stöter man på svenskar lite var stans i världen, lilla Exton liksom. Svenskarna kommer ta över världen en vacker dag. För övrigt misstänkte hon att vi var svenskar redan innan hon hörde oss prata, för att vi klädde oss för bra för att vara amerikaner. Många amerikaner har lite konstig klädsmak. Nej förresten, i princip alla amerikaner har mycket konstig klädsmak. Man blir nästan förvånad när man ser någon som klär sig snyggt.

Annars rullar livet i Downingtown på. Helt plötsligt var man över på andra halvan av året. Det smids planer för min familjs USA-turné. De kommer hit två veckor i juli. Anna kommer hit om tre veckor (aaaaaaaaaahhh!!! woopwoop!). Om äckelvulkanen tänker sabba det så vet jag inte vad jag gör. Det händer inte.

2011.05.22

Om man inte vet vad man ska göra en vanlig söndag så kan man ju alltid bestämma sig för att gå ut och gå två mil.
Precis det gjorde jag och Lisen idag. I de två milen ingick det att bestiga ett och annat berg. Mina ben är väldigt trötta nu. Tre och en halv timma traskade vi omkring, men det kändes som sju.

På kvällen mötte vi vår vän Emma på Wegmans. Vi tog med oss henne och lite sushi hem till Lisa. Väl där blev det film-mys. Kvällen avslutades med Big Brother. Mycket bra dag tycker jag, men benen instämmer inte. Jag har en känsla av att jag kommer hålla med dem i morgon när jag vaknar och ska ta mig upp ur sängen.

2011.05.21

Min dag har varit så himla bra att den kunde knappt varit bättre!


Det började med att jag jobbade ett par timmar. Jobbet innebar att köra Rachel till simhallen, sitta och titta på henne i en timma och sen köra hem henne. Usch vad jag ogillar att sitta i simhallen. Tung luft, höööööög ljudnivå och jordens hårdaste bänkar. Men om vi bortser från denna löjligt korta arbetsdag så var dagen grym.

När jag droppat Rachel hemma styrde jag min superhonda mot Marsh creek som är en sjö med väldigt fin och mysig omgivning. Väl där träffade jag en solande Lisa. Jag var inte sen med att härma henne. Varmt var det! Efter att ha legat och blottat sin kropp för den stekande solen i ett par timmar blir man ofta ganska badsugen, men då har de ju såklart hittat på att man inte får bada i sjön. "No swimming in lake" stod det på skyltar lite här och var. När den rinnande svetten blev olidlig bestämde vi oss för att strunta i förbudet och bada ändå, trots att det var fullt av folk runt omkring oss. Vi hade trots allt en massa idéer på vad vi kunde säga om farbror-park-polisen skulle springa förbi.

1. Vi kan inte engelska, alltså kunde vi inte läsa skyltarna. "Only little english speak", med extrem brytning hade nog funkat.
2. Vi kunde lite kaxigt sagt att vi faktiskt inte simmade, utan bara badade och att det är skillnad.
3. Vi kom nog inte på ett tredje förslag, men det behövdes inte. Polisen bestämde sig för att parkera sin bil två meter från oss när vi precis kommit upp ur vattnet. Fjuuuu.

Vi hade i alla fall ett par sköna timmar i solen med schtek, yatzyspel, kost i form av baguette, frukt, nötter och Ben&Jerry's glass. Mums!

När vi kände oss klara åkte vi hem och bytte om till våra proffsigaste träningskläder för att utföra något som vi pratat om enda sen jag flyttade till Downingtown. Vi skulle gå från mig till Lisa. Det gjorde vi också! Det tog två timmar, men vi hade ingen aning innan, det hade lika gärna kunnat tagit tre timmar. Bra var vi i alla fall, speciellt med tanke på hur varmt det var. När vi kom hem fortsatte vi hurtigheten med ett grymt styrkepass!

På kvällen åkte vi först till vårt kära mall där det blev lite shopping. Jag fick med mig en kofta som jag spanat in på Aerie och två klänningar. Det roliga var att jag stod ett bra tag och velade om i fall jag skulle ha båda klänningarna eller bara en. Det var priset som var gjorde mig osäker. Efter många om och men så köpte jag båda klänningarna för jag ville verkligen ha dem. Nu när jag kom hem så såg jag på kvittot att hon missat att slå in den ena klänningen, så den jag velade om blev gratis! Nu är väl det här kanske en sådan vanlig etik- och moral-fråga, men jag anser att om jag hunnit komma enda hem innan jag märker det så är det okej att behålla den.

Middag avnjöt vi utomhus i West Chester. Sommarvärme är ju bara bäst. Efterrätt köpte vi på Kiwi forzen yogurt. Mums mums mums. Nu ska jag sova och vila min kropp för imorn ska vi fortsätta promenixa långdistanser.


2011.05.19

Grattis på födelsedagen önskar vi min kära syster idag, för det är ju redan den tjugonde i Sverige och hon bor ju där (tro det eller ej).



Idag har jag nog gjort årets sensation i idrottsvärlden. Jag bytte om till träningskläder, satte mig i bilen och åkte till trailen där jag tänkt springa en runda. När jag kom fram kom jag på att jag var trött, så jag tog en nap på en halvtimma, sittandes i bilen. När jag vaknade orkade jag inte träna, så jag åkte hem. Vad ska det bli av mig, mån tro?

I morgon är det fredag! Jag jobbar mer än vad jag brukar denna vecka, jag brukar bara jobba fredagsmorgon och sedan vara ledig resten av dagen. I morgon ska jag dock köra barn till alla möjliga aktiviteter hela eftermiddagen och halva kvällen. Det kommer bli grymt att brumma i väg till mysiga West Chester efter det. Middag con mis amigos!

Slutligen har jag ett tips till alla au pairer och andra människor som är trötta på att säga samma sak hundra gånger. Använd google translate. Mitt nya knep för att få Steven att flytta tallriken från bordet till diskmaskinen är att skriva in det på svenska, och när den engelska översättningen kommer upp spamar jag på lyssna-knappen tills han inte orkar höra den jobbiga rösten längre. Oerhört effektivt.

2011.05.18

Här är ett helt inlägg tillägnat världens bästa Ida. Det tog Ida hela sex månader att ladda ner skype. Idag fick jag äntligen se och höra henne. Skype är bäst. På riktigt.



MISS YOU!

2011.05.17

Idag har jag varit ledig! Jag har ägnat dagen åt sovmorgon, skypande, träning och häng på Barnes & Noble. Jag satt där i fyra och en halv timma själv. Knäppt egentligen. När Emilia slutat för dagen åkte jag hem till henne och fick mitt hår slingat.

För alla er som legat sömnlösa och grubblat över vad det var för djur jag mötte här om natten så kan jag nu avslöja att jag har kommit fram till att det nog var en tvättbjörn trots allt. Jag kom på det när jag fick veta att en tvättbjörn ser ut såhär:


Att jag inte insåg det från börjar var ju självklart för att jag trodde att alla tvättbjörnar ser ut så här:


Nu har vi redit ut det. Skönt! Visst?

2011.05.16

Hej alla söta, fula, rika, fattiga, tjocka, smala, glada, sura, svenskar och svenskimporterade amerikabor.

I lördags jobbade jag några timmar på förmiddagen. Efter lunch kom ligan och hämtade upp mig, det var roadtrip på gång! Josefin körde oss till Ocean City, New Jersey, vilket gick väldigt bra med tanke på att alla kom fram smärtfritt. Inte nog med det, vi hade ett riktigt härligt hålligång i bilen! Sushi, godis och allsång i mängder. Aldrig förr har Hej hej Monika, Pippi Långstrump, Spice girls, Lejonkungen, I'm yours eller någon av Markoolios låtar sjungits av så vackra stämmor.

När vi kommit fram och spanat in det fräscha/mysiga/magnifika beachhouset tog vi oss till Boardwalken som sträcker sig längs hela den milslånga stranden. Tyvärr ville inte sommarstaden bjuda på badväder, men det blev i alla fall en fin promenix längs havet.

På kvällen lagade vi finmiddag som vi gladeligen åt upp. Vi pratade om livet, drack vin och Capten Morgan enda in på småtimmarna. Vi pratade om kroppar, klagade lite men kom fram till att man inte har rätt att klaga över gropar, bullar och sträck när man har rätt antal kromosomer och alla organ fungerar som de ska. Sen klagade vi lite till, men sen blev vi glada igen och till slut somnade vi.

Söndagen började med grym frukost och fortsatte med städning. Vi vinkade adjö till strandhuset, fällde en tår och hoppade in i bilen igen. När vi hoppade ut igen var det glada humöret tillbaka. Platsen vi hade kommit till var nämligen Atlantic Citys outlet. Milda makaroner vad mycket bra affärer som där fanns!
Som vanligt planerade jag att inte shoppa så mycket. Som vanligt blev planerna bara just planer. Mina handlingar blev lite annorlunda. När vi var klara och jag tittade ner i mina påsar hittade jag ett stycke plånbok, ett stycke väska, ett stycke pyjamasshorts, ett stycke linne, ett stycke t-shirt, ett stycke handduk, lite underkläder, ett par converse och ett par flippflopp. Tror (och hoppas, för min plånboks skull) att det var allt.

Nöjda och glada efter en grym helg med mycket bra sällskap hoppade vi in i bilen som tog oss hem till Pennsylvania igen.



2011.05.13

Jag tycker att om man har en blogg så ska man skriva minst ett inlägg om dagen, annars blir jag lite smått irriterad.
Sen när jag går in på en blogg och läser samma rubrik för tredje och sen fjärde gången, då blir jag nästan frustrerad. Nu har jag blivit en sådan frånvarande bloggare själv. Det är bara det att nästan alla mina vardagar ser likadana ut. Så om ni läser samma vardagsinlägg flera vardagar i rad, så är det förmodligen fortfarande aktuellt. Samtidigt känns det ju jättetråkigt om jag bara uppdaterar efter helgerna. Hmmmmmm....

Idag har jag tagit det överdrivet lugnt hela dagen. Jag trodde att det var kallt och regnigt ute, för det såg ut så från mitt fönster. Så jag stannade inne. Tydligen så var det varmt och skönt ute. Mycket, mycket dåligt av mig. Var ledig nästan hela dagen och gjorde ingenting av den.

På kvällen hämtade jag upp Lisa. Vi åkte till Wegmans där vi köpte med oss mat till nästan hela svenska gänget. Färden fortsatte mot Idas hus där vi satt utomhus och middagsmös. Sedan gjorde vi smores i micron.

I helgen blir det äventyr! Vi är sex stycken som ska på roadtrip till Josefins värdfamiljs hus i Ocean City! Det ska vara en jättemysig stad som ligger precis vid havet. Ocean City är grannstad till Atlantic City som är lite mini-Las vegas. Jättemysig helg med sol, bad, umgänge och strandpromenader blir det! (jag låtsas som att jag inte vet att det ska regna, det känns bättre så).

2011.05.10

Okej, här kommer Jag-hatar-att-amerikanerna-inte-upptäkt-gatulyktorna Del 342352.
Idag efter jobbet träffade jag Josefin på Starbucks. Vi satt ute och pratade i sommarvärmen ett bra tag. När jag kom hem var klockan nog runt halv tio och det var kolsvart ute. När jag kommer hem ser jag tack vare bilens lysen att det sitter ett djur på garageuppfarten. Det är ett konstigt oidentifierat djur som jag har sett flera gånger längs vägkanterna. Det har en kroppsbyggnad som en katt eller hund eller så, typ beige med en randig svans. Min värdfamilj tror att det är en räv när jag beskriver detta märkliga djur, men så ska ju inte en räv se ut?

Nu när jag kom hem så satt i alla fall det här djuret på min garageuppfart och spärrade av vägen för mig. Eftersom jag inte vet vad det är så vet jag ju inte hur farligt det är! Den kanske ville äta upp mig liksom. Jag blinkade på den med hellyset och så för att försöka skrämma bort den. Efter tio minuter funkade det. Nu till de dumma amerikanerna. Om de hade installerat gatlyktor som resten av jordens befolkning, då hade jag ju sett vart det läskiga djuret tagit vägen, och om den var ensam eller inte. Jag var livrädd när jag till slut vågade gå den 40 meter långa vägen från min bil till ytterdörren. De kunde ju liksom varit tio stycken människoätanderandsvansdjur som satt och väntade på mig i mörkret.

En gång när jag kom hem satt det en tvättbjörn bara ett par meter från ytterdörren (Hanna = livrädd). Och när det regnar kommer gigantiska paddor fram, jag snackar kvadratdecimeterstora paddor (Hanna = livrädd). Sen bor det typ femton rådjur i vår trädgård. Alla säger att de inte är farliga för att de är tio gånger räddare för mig än vad jag är för dem. Om det är så borde de typ dö av rädsla.

Hej hej, intressant inlägg. Jaja. Det varma vädret i Downingtown fortsätter. Idag har jag tränat, solat, sovit och skjutsat barn. godnatt och hejdå.


Tänk om alla var lika coola som jag...

2011.05.09

Måndagmorgon och helgen ska återberättas!
Vi börjar med lördag. Lördagmorgon började inte så bra. Jag parkerade hemma hos Lisa, tänkte att jag inte behöver mina bilnycklar på hela dagen, slänger in dem i bakluckan och stänger den. SMART HANNA. Jag hade redan låst alla dörrar och bakluckan låser sig själv närman stänger igen den. Frustration.

Vi åkte i alla fall in till Philadelphia med Lisas värdpappa Matt. Väl där inne sprang vi ett lopp på fem kilometer. Det var en ganska bra och rolig bana, men det var alldeles för varmt! Jag tog mig ändå till mållinjen. Där fick vi chips. Amerika kommer ju alltid vara Amerika liksom.

Efter loppet gick vi ut och åt lunch på en härlig uteservering, jag, Lisa, Matt och Emilia. Emilia hade kommit in till Philly för att agera hejarklack, och det klarade hon alldeles utmärkt! Det var en härlig sommardag som avslutades med att jag fick tag på ett par extranycklar till bilen, Wegmans-middag och Sleepover hos Lisen.

Hela söndagen spenderade vi på Six flags. Ett nöjesfält utan dess like. Vi åkte runt tio olika bergochdalbanor. Uppochner, liggandes, snurrandes, loopandes, kullebyttandes, i totalt mörket och ja, allt möjligt helt enkelt.

Den värsta var Kingda Ka. Det är den högsta i världen och snabbaste i Nordamerika. Först skjuts man iväg som en kanon. Hastigheten går från 0 till 125 km/h på 3,5 sekunder. I den farten åker man 140 meter rakt upp i luften, 90 graders vinkel. Väl där uppe åker man lika rakt ner mot marken igen. Tänk då att Fritt fall på grönan är "bara" 80 meter hög, och går "bara" i 100 km/h. Plus att i den här hade man ansiktet ner mot marken. När jag läser om den nu efteråt förstår jag verkligen inte hur jag kunde sätta mig i den där vagnen. Fast jag var inte så cool när jag gjorde det. Jag grinade nästan, trodde att jag skulle spy av nervositet och att hjärtat mitt skulle stanna. Men hör och häpna, JAG LEVER!

Hur som helst var dagen hur grym som helst. Frågan är om jag någonsin kommer uppskatta Liseberg och Gröna lund igen. Troligen inte.

Den här filmen är inte min, men jag vill att ni ska få möjligheten att få åka Jordens högsta bergochdalbana.

PS. Det var lite lite lite läskigare i verkligheten.




2011.05.06

Idag har jag jobbat en timme. Frukosttimmen. Jag förstår inte riktigt varför de arbetsdagarna existerar. Jag sitter liksom bara och äter frukost med min värdmamma och barnen. Det känns som att hon skulle klara av det väldigt bra utan minhjälp. Men men, med mitt schema finns det ingenting att klaga på.

På förmiddagen mötte jag upp Emilia för en härlig promenad på jordens finaste "trail" (promenadslinga kanske blir en bra översättning?), Shamona creek-trailen i Downingtown såklart. Vi gick och gick och sen åkte Emilia hem och jobbade medan jag åkte hem och scrapbookade.

På kvällen träffade jag Lisa, Emilia, Josefin, Ida och Julia på Ruby Tuesday. Salladsbuffé som vanligt. Det här med att prova nya saker, det är ju onödigt om man redan hittat något som är gott, nyttigt och billigt. Det blir alltid den. Vi satt som vanligt kvar och pratade i flera timmar. Trevligt, trevligt.

Nu väntar sängen. I morgon ska jag var uppe med tuppen igen. Ett 5K-lopp inne i Philadelphia väntar. Vad har flugit i mig egentligen? Vad är det här för springa-lopp-mönster som blir tydligare och tydligare? Vem förvånar jag mest?
GODNATTERS!

2011.05.03

Hej och hå! Idag är det tisdag.
Jag har tränat, lunchat med Josefin,
jobbat och shoppat lite.
Mina barn jublade när jag stekte Swedish pancakes till middag!
Då jublade jag inombords.
Dessutom har de lärt sig flera användbara svenska ord idag.
Puss
Kiss
Grymt
Sju (Men de kan inte uttala det. Det är verkligen omöjligt för dem)
Sväng höger
och Sylt.

Steven: So if I go to Sweden and say "I have to kiss", will they show me the way to the bathroom?
Testa, tycker jag!

2011.05.01

Idag har jag och nästan alla tjejerna gått runt på vårt kära mall, för ovanlighetens skull. Jag inhandlade en tunika, en sjal, en kofta och en klänning. Mycket nöjd, mycket nöjd. Efter shopping och så åkte vi till Friday's för att äta en mycket god middag. Friday's levererar alltid!

Men sen! Efter allt det här vanliga så åkte jag, Lisa och Emilia mot nya äventyr! Vi brummade in till Philadelphia och Phillies hemmaarena . Vi skulle alltså se en baseballmatch. De spelande lagen var Phillies (nähää) vs. New York mets. Lets go Phillies, lets goooooo! Arenan var så himla häftig. SÅ mycket folk. Emilia hade pluggat in reglerna och det tog inte lång tid innan alla tre hängde med och var riktigt insatta i matchen. Riktigt kul var det! Jag vill se fler matcher!


2011.04.30

&En lång och härlig lördag har flugit förbi!
Vi startade dagen med att springa ett lopp i Eagleview, i närheten av där jag bor.
Loppet var 5 km och hur backigt som helst. Redan efter första kilometern, som var uppåt hela tiden, var jag slut.
Jag är väldigt glad att jag förbättrade min tid från förra loppet med en minut, för den här banan var hundra gånger jobbigare.

Vid lunchtid åkte jag Ida, Lisa och Josefin till Shady Maple's smorgasbord. Den enorma buffén som jag har berättat om tidigare. För 108 svenska kronor får man äta så mycket man vill av all mat man kan tänka sig. Det är där alla människor med kroppshyddor a la Amerika gömmer sig.

På kvällen åkte vi hem till Ida för att grilla korv och göra smores. Smores??? Tänker ni nu. När man gör smores grillar man en marshmallow, sen lägger man den mellan två grahamskex, och så petar man in några chokladrutor emellan också. Mycket gott! Vi satt och pratade runt vår lilla brasa i många timmar. Det var ju valborg liksom. Riktigt mysigt hade vi i alla fall.


RSS 2.0